Professionals in taaltrainingen

 English spoken

Wir sprechen Deutsch

On parle français30 jaar ervaring in talen

Lindenholt Eurotalen wordt geleid door drs. Inge de Heer. Zij heeft jarenlang lesgegeven in Nederlands, Engels, Duits en Frans op middelbare school en taleninstituten. Het bedrijfsleven trok, en zo werd met de oprichting van Eurotalen de stap naar maatwerk voor bedrijven gezet. Motto: het doel van de cursist vaststellen en zo efficiënt mogelijk bereiken. Rekening houdend met vooropleiding en capaciteiten. Met excellente docenten, motiverend lesmateriaal en bedrijfsgerichte opdrachten elke cursist een stap verder helpen in een taal.

De eerste klanten waren grote technische bedrijven die laagopgeleide medewerkers basis Technisch Engels wilden laten begrijpen. Maatwerktraining sloeg direct aan, en al snel werkten we in heel Nederland. Inge's taak binnen Eurotalen is het ontwerpen en organiseren van taaltrainingen in overleg met bedrijven of cursisten en het trainen van docenten in het leveren van maatwerk. Verder is zij voor alle cursisten en hun leidinggevenden het aanspreekpunt. Opleidingen: Gymansium alpha (zes talen), Radbouduniversiteit Nijmegen (oude stijl) 1e graad lesbevoegdheid Duits, MO-A Frans met 1e graad lesbevoegdheid, beëdigd vertaler Nederlands, Frans en Duits door Rechtbank Arnhem, applicatiecursussen Business, Technical en Financial English, Spaans als hobby. 

 

Klanten

Eurotalen heeft zich gespecialiseerd in maatwerk taaltrainingen voor middelgrote en grote bedrijven. De klantenkring bestaat o.a. uit ingenieurs- en adviesbureaus, IT- en technische bedrijven, bedrijven uit de logistieke sector en de maak- en voedingsindustrie, bedrijven uit de bouwwereld, de accountancy en handelsondernemingen.

 

Docententeam

Lindenholt Eurotalen werkt met een team van vijftig topdocenten.  Onze docenten zijn universitair of HBO gediplomeerd. Zij hebben uitstekende didactische vaardigheden, een jarenlange ervaring en zijn communicatief. Klantvriendelijkheid is bij ons geen loze kreet maar de basis van onze manier van lesgeven. De docenten zijn door Eurotalen getraind in het leveren van maatwerk. Zij hebben inmiddels een zeer ruime ervaring met allerlei branches en verdiepen zich in uw bedrijf en in uw werk. Vakjargon van welk bedrijf dan ook integreren zij in de cursus.