In welke talen kan ik een taaltraining volgen ?
In meer dan 20 talen biedt Lindenholt Eurotalen in Nijmegen en in-company  taaltrainingen aan. Meest gevraagd is Spaans, Italiaans, Frans en Portugees.
Over het aantal lesuur dat nodig is voor deze talen krijgt u persoonlijk advies. Maar ook voor Chinees, Japans, Russisch, Tsjechisch, Braziliaans, Deens, Zweeds, Noors,Turks, Arabisch etc. kunt u een talencursus volgen.Afhankelijk van uw vooropleiding en het doel van de taaltraining is, bij talen die u niet op school gehad heeft, een basistraining van 60 tot 80 uur nodig om A2 niveau op de CEF-schalen te bereiken. U kunt eerst een beginnerscursus 1 afspreken en daarna een vervolgcursus beginners 2.

Hoe wordt een taaltraining georganiseerd ?
Een taaltraining bestaat uit een aantal privélessen. De taaltrainingen zijn meestal individueel maar kunnen ook gegeven worden aan een groepje mensen uit uw bedrijf. Taaltrainingen worden gegeven in uw bedrijf.  In-company trainingen  kunnen plaatsvinden in heel Nederland, o.a. in de regio's Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Roermond, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Zwolle, Groningen en Hengelo. Docenten wonen verspreid over heel Nederland waardoor de reiskosten beperkt blijven.Onze voorbereidingstijd voor een cursus is drie weken. Er zijn geen wachtlijsten voor taalcursussen. De starttijd voor een cursus is naar keuze. We kunnen met de taaltrainingen beginnen op elk gewenst moment tussen september en begin juli.De intake en het advies worden telefonisch, via mail en via schriftelijke testen gedaan.

Welke docenten geven deze taalcursussen ?
De docenten voor de minder gevraagde talen zijn native speaker of near-native speaker en hebben een ruime ervaring in lesgeven aan Nederlanders.

Voorbeelden van taaltrainingen die wij reeds gegeven hebben:
Beginnerscursus Zweeds
Braziliaans voor zakelijke contacten
Tsjechisch voor vrachtwagenchauffeurs
Spreekvaardigheidstraining Frans
Deens voor emigranten
Spaans voor onderhandelingen en gesprekken
Telefoneren in het Italiaans
Basiskennis Chinees
Russisch voor beginners
Japans voor halfgevorderden
Zakelijk Russisch
Brieven en mails schrijven in het Italiaans
Helpdesk-trainingen Frans, Italiaans, Spaans en Deens

Unique selling points 
- Duidelijk en zeer gestructureerd cursusplan, gericht op uw werknemers.
- Lessen door zeer deskundige en ervaren docenten.
- Double monitoring systeem: docent en course manager bewaken de kwaliteit en het verloop van de cursus.
- Direct beantwoorden van alle vragen van cursisten, leidinggevenden en HRM.
- Korte lijnen en een perfecte organisatie.

Meer  info
Bel ons op 024-3785456 of 06-18816698. Mailen gaat mogelijk sneller, mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..