30 jaar ervaring in talen
Lindenholt Eurotalen wordt geleid door drs. Inge de Heer. Zij heeft jarenlang lesgegeven in Nederlands, Engels, Duits en Frans op middelbare school en taleninstituten. Het bedrijfsleven trok, en zo werd met de oprichting van Eurotalen de stap naar maatwerk voor bedrijven gemaakt. Motto: doel vaststellen en zo efficiënt mogelijk bereiken. Rekening houdend met vooropleiding en capaciteiten. Met excellente docenten, motiverend lesmateriaal en bedrijfsgerichte opdrachten elke cursist een stap verder helpen in een taal. Inge's taak binnen Eurotalen is het ontwerpen en organiseren van taaltrainingen in overleg met bedrijven of cursisten en het trainen van docenten in het leveren van maatwerk. Verder is zij voor alle klanten het aanspreekpunt. Klik om naar het LinkedIn-profiel te gaan.


Klanten
Eurotalen heeft zich gespecialiseerd in taaltrainingen voor middelgrote en grote bedrijven en voor de overheid. De klantenkring bestaat uit diverse gemeenten en ministeries, bedrijven in de techniek, industrie, voedingsindustrie, research, metaal, architectuur, bouw, accountancy en handel. Referenties op aanvraag.


Docententeam
Lindenholt Eurotalen werkt met een team van meer dan 100 topdocenten door heel  Nederland. Van Groningen tot Maastricht, de Randstad, Midden-Nederland en Zuid-Oost Nederland. Onze docenten zijn universitair of HBO gediplomeerd. Zij hebben uitstekende didactische vaardigheden, een jarenlange ervaring en zijn communicatief. Klantvriendelijkheid is bij ons geen loze kreet maar de basis van onze manier van lesgeven. De docenten zijn door Eurotalen getraind in het leveren van maatwerk. Zij hebben inmiddels een zeer ruime ervaring met allerlei branches en verdiepen zich in uw bedrijf en in uw werk. Vakjargon van welk bedrijf dan ook integreren zij in de cursus.

Bedrijfsgegevens

Lindenholt Eurotalen
Onderdeel van HHP Beheer BV
Kerkenbos 12-28 C
6546 BE Nijmegen

tel. 024 - 378 54 56 - 06-1881 66 98 (ook voor mails)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. + This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

KvK-nummer: 10039045