Coachingstraject Business Writing
Als uw focus ligt op het verbeteren van uw schrijfvaardigheid is een coachingstraject van 17,5 lesuur ( 7 bijeenkomsten van 2,5 uur, elke week of elke veertien dagen les) de oplossing.
Uw basiskennis Zakelijk Engels moet hiervoor minimaal op B2-niveau zijn ( upper-intermediate). Is uw niveau A2 of B1, en wilt u alleen schrijven verbeteren, dan is een individuele taaltraining van 40 uur een betere oplossing.

Hoe is een coachingstraject Business Writing  opgebouwd ?
Uitgangspunt zijn de teksten die u op dit moment schrijft en die u wilt verbeteren. Dat kunnen rapporten, memo's, offertes, vergaderverslagen, notulen etc. zijn. Aan de hand van uw teksten en het advies van de docent zoekt onze course designer de juiste ondersteunende boeken uit.

Hoe verloopt een les binnen dit coachingstraject ?
Tijdens de lessen bespreekt de docent de passages in uw teksten die beter geformuleerd kunnen worden. Als er hiaten in uw kennis blijken te zijn, krijgt u uitleg van de docent in combinatie met ondersteuning uit Business Writing boeken. Uw woordenschat wordt uitgebreid met woorden die gebruikelijk zijn op business en academisch niveau, waardoor uw teksten veel professioneler zullen overkomen.

Waar en wanneer vinden de lessen plaats ?
Business Writing wordt in-company gegeven.
Er zijn mogelijkheden in de regio's  Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, Eindhoven, Breda, Roermond, Maastricht, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen en Apeldoorn. Docenten Engels wonen verspreid over heel Nederland, waardoor de reiskosten beperkt blijven. Onze voorbereidingstijd is drie weken. De starttijd is naar keuze. Business Writing kan beginnen op elk gewenst moment tussen september en begin juli.

Info
Bel ons op 024-3785456 of 06-18816698.
Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer info.